x

Binnenkort

Open-Atelier-
Dagen

Meer info

Sluitingsdagen tijdens de herfstvakantie – toonzaal SINT-NIKLAAS

Allerheiligen : Gesloten vanaf woensdag 30 oktober tot en met maandag 4 november. - Wapenstilstand : Gesloten vanaf zaterdag 9 november tot en met maandag 11 november.

Onze toonzaal

Van Raemdonck bouwde onlangs een gloednieuw businesscenter in Sint-Niklaas om haar toonzaal in te vestigen. We verhuisden met de toonzaal naar Sint-Niklaas, de productieateliers bleven in de KMO-zone Manta te Waasmunster. In onze nieuwe toonzaal van 1000 m² staan vele houthaarden, gashaarden en kachels brandend opgesteld. We tonen alle mogelijkheden op vlak van sfeerverwarming met kastombouw.

Van Raemdonck Haarden Van Raemdonck Haarden

Sfeerbeelden

Verschillende invloedssferen

Dru Inspiration Centre

Van Raemdonck is hoofdverdeler van het merk DRU in Oost-Vlaanderen. In onze toonzaal te Sint-Niklaas heeft DRU in samenwerking met Van Raemdonck een geheel eigen ruimte ter beschikking waarin de haarden van DRU brandend staan opgesteld. Het DRU Inspiration Centre is erop gericht te inspireren en te adviseren over het veelzijdige productaanbod van het Nederlandse merk DRU.

Ruegg Studio

Het Zwiterse merk Ruegg produceert houthaarden van hoogstaande kwaliteit. In samenwerking met Van Raemdonck heeft Ruegg een aparte ruimte in onze toonzaal te Sint-Niklaas. In deze Ruegg Studio worden de houthaarden van Ruegg tentoongesteld. U kan er terecht voor advies en inspiratie. Ruegg heeft over heel Europa 97 Studio’s waarvan Van Raemdonck de Belgische Studio beheert.

Haardaccessoires

Haardshop accessoires

Copyright 2019 - Van Raemdonck - Haard & Interieur - All rights reserved