x

Binnenkort

Open-Atelier-
Dagen

Meer info

Bouwverlof

We zijn gesloten tijdens het bouwverlof vanaf zaterdag 20 juli 2019 tot en met 12 augustus 2019. Ook tijdens het O.L.V.H. weekend zijn we gesloten vanaf 15 augustus 2019 tot en met 19 augustus 2019.

Onze toonzaal

Van Raemdonck bouwde onlangs een gloednieuw businesscenter in Sint-Niklaas om haar toonzaal in te vestigen. We verhuisden met de toonzaal naar Sint-Niklaas, de productieateliers bleven in de KMO-zone Manta te Waasmunster. In onze nieuwe toonzaal van 1000 m² staan vele houthaarden, gashaarden en kachels brandend opgesteld. We tonen alle mogelijkheden op vlak van sfeerverwarming met kastombouw.

Van Raemdonck Haarden Van Raemdonck Haarden

Sfeerbeelden

Verschillende invloedssferen

Dru Inspiration Centre

Van Raemdonck is hoofdverdeler van het merk DRU in Oost-Vlaanderen. In onze toonzaal te Sint-Niklaas heeft DRU in samenwerking met Van Raemdonck een geheel eigen ruimte ter beschikking waarin de haarden van DRU brandend staan opgesteld. Het DRU Inspiration Centre is erop gericht te inspireren en te adviseren over het veelzijdige productaanbod van het Nederlandse merk DRU.

Ruegg Studio

Het Zwiterse merk Ruegg produceert houthaarden van hoogstaande kwaliteit. In samenwerking met Van Raemdonck heeft Ruegg een aparte ruimte in onze toonzaal te Sint-Niklaas. In deze Ruegg Studio worden de houthaarden van Ruegg tentoongesteld. U kan er terecht voor advies en inspiratie. Ruegg heeft over heel Europa 97 Studio’s waarvan Van Raemdonck de Belgische Studio beheert.

Haardaccessoires

Haardshop accessoires

Copyright 2019 - Van Raemdonck - Haard & Interieur - All rights reserved