x

Binnenkort

Open-Atelier-
Dagen

Meer info

Fijne feestdagen

Wij zijn collectief gesloten van vrijdag 24 december 2021 t.e.m. zondag 9 januari 2022. Vanaf maandag 10 januari zijn we terug open. Gans ons team wenst u een warme Kerst, een goede gezondheid en veel geluk in 2022.

Onze toonzalen

Van Raemdonck bouwde onlangs een gloednieuw businesscenter in Sint-Niklaas om haar toonzaal in te vestigen. We verhuisden met de toonzaal naar Sint-Niklaas, de productieateliers bleven in de KMO-zone Manta te Waasmunster. In onze nieuwe toonzaal van 1000 m² staan vele houthaarden, gashaarden en elektrische haarden brandend opgesteld. We tonen alle mogelijkheden op vlak van sfeerverwarming met kastombouw.


Sfeerbeelden

Verschillende invloedssferen

Dru Inspiration Centre

Van Raemdonck is hoofdverdeler van het merk DRU in Oost-Vlaanderen. In onze toonzaal te Sint-Niklaas heeft DRU in samenwerking met Van Raemdonck een geheel eigen ruimte ter beschikking waarin de haarden van DRU brandend staan opgesteld. Het DRU Inspiration Centre is erop gericht te inspireren en te adviseren over het veelzijdige productaanbod van het Nederlandse merk DRU.

Ruegg Studio

Het Zwiterse merk Ruegg produceert houthaarden van hoogstaande kwaliteit. In samenwerking met Van Raemdonck heeft Ruegg een aparte ruimte in onze toonzaal te Sint-Niklaas. In deze Ruegg Studio worden de houthaarden van Ruegg tentoongesteld. U kan er terecht voor advies en inspiratie. Ruegg heeft over heel Europa 97 Studio’s waarvan Van Raemdonck de Belgische Studio beheert.

Copyright 2022 - Van Raemdonck - Haard & Interieur - All rights reserved