x

Binnenkort

Open-Atelier-
Dagen

Meer info

Onze ateliers

Voorafgaand aan het hele productieproces tekenen onze interieurarchitecten in samenspraak met de klant een ontwerp naar de wensen van de klant. Een goed uitgerust plaatsingsteam zorgt voor de installatie van de haard en haardwand. Alles wordt zorgvuldig afgewerkt en netjes achtergelaten.

Van Raemdonck staat in voor het volledige productieproces van de haardwand. We vervaardigen en bewerken alle materialen in eigen beheer. Van Raemdonck heeft haar eigen ateliers en productieplaatsen in Waasmunster die bemand worden door vakmensen in dienst. Op die manier heeft u slechts 1 aanspreekpunt en kunnen wij de kwaliteit van onze realisaties steeds garanderen. We beschikken over 3 grote ateliers: schrijnwerkerij, metaalbewerking en natuursteenverwerking.

Schrijnwerkerij

Houtatelier Van Raemdonck
Houtatelier Van Raemdonck
Houtatelier Van Raemdonck
Houtatelier Van Raemdonck

In onze schrijnwerkerij wordt de hele haardwand en kastenwand van de haard gemaakt en geassembleerd. Diverse materialen worden er verwerkt: MDF, eik, CS-platen, isolatiepanelen, spaanmelamine, laminaat, … De hele haardwandbekleding (haardmeubels, kasten, schuifwanden, ladenblokken, …) wordt met moderne machines geproduceerd. Ervaren vakmensen zorgen voor een perfecte verwerking van het schrijnwerk.

Metaalbewerking

Metaalbewerking Van Raemdonck
Metaalbewerking Van Raemdonck
Metaalbewerking Van Raemdonck
Metaalbewerking Van Raemdonck

In de atelier voor metaalbewerking wordt al het maatwerk in metaal, staal en inox geproduceerd. Het maken van comprimé-kaders (haardkaders) voor inbouwhaarden bestaat uit de dagelijkse activiteit in onze metaalatelier. Deze haardkader ondersteunt de haardwandbekleding en werkt het geheel netjes af. Verder worden hier nog speciale schouwkappen, luchtroosters, stookroosters, passtukken, beugels en meer geproduceerd.

Steenbewerking

Steenbewerking Van Raemdonck
Steenbewerking Van Raemdonck
Steenbewerking Van Raemdonck
Steenbewerking Van Raemdonck

Onze natuursteenbewerkers maken, bewerken en sculpteren natuursteenproducten met alle aandacht voor detailafwerking. In de steenatelier worden natuurstenen tabletten, plinten, haardmantels en vloerplaten voor kachels verwerkt. Ook worden stijlschouwen door vakmensen gesculpteerd naar wens van de klant. Met een modern en veilig machinepark beschikken we over een veelheid aan mogelijkheden op vlak van natuursteensoort en afwerking van de natuursteen.

Plaatsing

Nadat het ontwerp, het uitrekenen en het fabriceren in de verschillende ateliers is voltooid, wordt de haard en haardwand geplaatst. Een team van 2 vakmensen komt de haard installeren en de kastombouw plaatsen. Alle elementen die in de ateliers verwerkt zijn, komen nu samen en vormen het geheel zoals besproken en ontworpen. Het plaatsingsteam zorgt voor een nette afwerking en verlaat de woning opgeruimd nadat de volledige haardwand en kastombouw geplaatst is.

052 46 01 55
Op werkdagen van 09u00 - 12u00 en 13u30 - 17u00

info@vanraemdonck-haarden.be
Voor al uw vragen

dinsdag tot en met zaterdag geopend
di t.e.m. vrijdag: 09u30 - 12u00 en 13u30 - 18u00
zaterdag: 10u00 - 12u00 en 13u30 - 16u30

Copyright 2021 - Van Raemdonck - Haard & Interieur - All rights reserved