x

Binnenkort

Open-Atelier-
Dagen

Meer info

Hoe wij werken

1
Bezoek aan onze showroom Bezoek aan onze showroom

We ontvangen u graag in onze toonzaal te Sint-Niklaas voor een eerste ontmoeting. In onze showroom staan veel verschillende soorten haarden brandend opgesteld. Op de contactpagina vindt u onze adresgegevens.

2
Advies op maat Advies op maat

We geven u advies en informatie over de verschillende typen haarden en stellen het diverse aanbod van merken aan u voor. We overlopen uw wensen en noden en stellen de gepaste haarden voor die daaraan voldoen.

3
Opmeting ter plaatse Opmeten op de werf

Na uw bezoek aan onze toonzaal maken we met u een persoonlijke afspraak waarbij we ter plaatse op de werf de situatie technisch komen opmeten. Zo zijn we zeker dat ons ontwerp perfect zal passen en dat de haard een schone verbranding kan hebben. U hoeft geen afmetingen mee te nemen naar de toonzaal bij uw eerste bezoek, behalve bij een nieuwbouw woning: dan kan u het plan met afmetingen meenemen.

4
Persoonlijk 3D ontwerp Persoonlijk 3D ontwerp

Vervolgens maken onze interieurarchitecten een foto-realistisch ontwerp in 3D, op maat van uw besproken wensen en interieurstijl. Zo heeft u meteen een idee hoe uw toekomstige haardwand in uw woning er zal uit zien.

5
Offerte Offertevoorstel

Elk uniek 3D ontwerp gaat gepaard met een uniek prijs- en samenwerkingsvoorstel. We voeren een precieze en correcte calculatie uit, volledig aangepast aan het voorgestelde 3D ontwerp.

6
Vervaardigen in ateliers Vervaardigen in eigen ateliers

Bij de volgende stap wordt een technische productietekening gemaakt en wordt uw project ingepland in onze productie- en plaatsingsplanning. Van Raemdonck heeft het hele productie- en plaatsingsproces van de haardwand met kasten in eigen beheer. We hebben onze eigen schrijnwerkerij, metaalatelier en steenatelier. Alle kasten, laden, schuifwanden, haardkaders, tabletten, ... worden op voorhand klaargemaakt in onze ateliers.

7
Vrachtwagen Van Raemdonck Plaatsing van haardwand

Een team van 2 deskundige vakmannen installeert de haard zodat deze veilig en goed kan branden. De volledige haardwand wordt door onze eigen mensen geplaatst. Zo heeft u bij Van Raemdonck slechts 1 aanspreekpunt: u bent niet afhankelijk van allerlei onderaannemers.

052 46 01 55
Op werkdagen van 09u00 - 12u00 en 13u30 - 17u00

info@vanraemdonck-haarden.be
Voor al uw vragen

dinsdag tot en met zaterdag geopend
di t.e.m. vrijdag: 09u30 - 12u00 en 13u30 - 18u00
zaterdag: 10u00 - 12u00 en 13u30 - 16u30

Copyright 2021 - Van Raemdonck - Haard & Interieur - All rights reserved