Pinksterweekend

Wij zijn gesloten op zaterdag 19 mei (Pinksterweekend). We staan u graag opnieuw te woord vanaf dinsdag 22 mei.

Haardshop

Haardaccessoires

De webwinkel van Van Raemdonck

Haardshop is een divisie van Van Raemdonck. In onze toonzaal te Sint-Niklaas staan niet alleen haarden en kachels, maar ook vele haardaccessoires. Haardshop ontfermt zich over de verkoop van deze haardaccessoires. Onder haardaccessoires verstaan we houtmanden, haardstellen, haardschermen, stookroosters, en veel meer. U kan onze haardaccessoires bekijken en aankopen in de toonzaal te Sint-Niklaas, maar ook via de webshop van Haardshop en Van Raemdonck: www.haardshop.com

Categorieën


Wat is Haardshop

Haardshop is de webwinkel van Van Raemdonck. Door de steeds groter wordende vraag naar allerlei producten die niet behoren tot de core-business van Van Raemdonck nv, werd Haardshop opgericht in januari 2011 om dit in te vullen. Haardshop is gestart als een pure internetwinkel, maar sinds 2014 heeft Haardshop ook haar eigen fysieke winkelafdeling in Sint-Niklaas. Alle producten zijn zowel online te koop, als in de winkel.

Haardshop heeft een ruim assortiment in haardaccessoires, zoals houtmanden, haardstellen en haardschermen. Daarnaast biedt Haardshop een ruime keuze aan in reinigingsproducten voor de haard en kachel. U kan bijvoorbeeld een kachelruitreiniger online bestellen, waarna het pakket aan huis geleverd zal worden.

Haardshop’s winkelafdeling in Sint-Niklaas

In de toonzaal te Sint-Niklaas heeft Haardshop een aparte ruimte waarin de vele producten van Haardshop staan opgesteld. U kan dus alle producten die op de webwinkel staan ook in het echt komen bekijken. We nodigen u dan ook graag uit om een bezoek te komen brengen aan Haardshop.


Copyright 2018 - Van Raemdonck - Haard & Interieur - All rights reserved