Ons bedrijf

Van Raemdonck Haarden Van Raemdonck Haarden

Van Raemdonck heeft 50 jaar ervaring in de totaalrealisatie van haardwanden en kachels. Gedurende onze lange bedrijfsgeschiedenis zijn innovatie, kwaliteit en professionaliteit overtuigend bewezen. We plaatsen jaarlijks op vakkundige wijze meer dan 400 totaalrealisaties waarvan gashaarden, houthaarden, kachels en stijlschouwen. Van Raemdonck heeft het dealerschap van diverse haardenmerken en is regionaal verdeler in het Waasland en daarbuiten.

Showroom Van Raemdonck

Showroom Sint-Niklaas

Van Raemdonck heeft in 2013 een volledig nieuw business-center gebouwd waarin de nieuwe toonzaal gevestigd is. In deze nieuwe toonzaal van meer dan 1000 m² staan vele haarden en kachels brandend opgesteld. We nodigen u graag uit om een bezoek te brengen. Tijdens uw bezoek informeren we u over alle mogelijkheden en geven u een persoonlijk advies.


Showroom Van Raemdonck

Showroom Knokke

Wat wij doen

Informeren

Informeren

We geven u een deskundig advies in onze showroom te Sint-Niklaas en overlopen samen alle mogelijkheden.

Ontwerp

Ontwerpen

Onze architecten maken een creatief 3D-ontwerp zodat u het resultaat al perfect kunt voorstellen.

Vervaardigen

Vervaardigen

We produceren alles in eigen beheer. Zo heeft u maar 1 aanspreekpunt en kunnen wij kwaliteit garanderen.

Installatie

Installeren

Uw haardwand wordt geplaatst en afgewerkt zoals besproken. Dit door onze eigen vakmensen met ervaring.

Bedrijfshistorie

Van Raemdonck bedrijfshistorie

In 1964 stichtte vader Roger Van Raemdonck het bedrijf op. Samen met zijn echtgenote Yvonne verdiepte hij zich in het plaatsen van open haarden en het verwerken van natuursteen. Na enkele jaren ondernemen specialiseerde het nog jonge bedrijf zich in het plaatsen van gietijzeren kachels en open haarden met een natuurstenen mantel. De gedrevenheid en passie van Roger en zijn echtgenote stelde het bedrijf in staat om verder uit te groeien. Hun zoon Wim Van Raemdonck en zijn vrouw Veronique zette het bedrijf verder in 1995.


Van Raemdonck in enkele cijfers

Van Raemdonck

405 realisaties

Van Raemdonck realiseerde het voorbije jaar 405 verschillende projecten, bestaande uit volledige haardwanden met houthaarden, gashaarden, elektrische haarden, biohaarden en kachels.

Van Raemdonck

63% gashaarden

We plaatsten dit jaar zo'n 63% gashaarden. We bieden volgende merken van gashaarden aan: DRU, M-Design, Cosyflame, Kal-fire, Bellfires, Global Fires, ZENfires en Faber.

Van Raemdonck

20% houthaarden

20% van onze realisaties waren houthaarden. Van Raemdonck is verdeler van de volgende merken van houthaarden: Ruegg, Barbas, M-Design, Spartherm, Kal-fire en Stovax.

Van Raemdonck

15% elektrische haarden

15% van onze realisaties waren elektrische haarden. Van Raemdonck is verdeler van de volgende merken van elektrische haarden: Faber, M-Design en Gazco.

Van Raemdonck ateliers

Meer dan 50 jaar ervaring

Van Raemdonck werd gesticht in het jaar 1964. Gedurende onze lange bedrijfsgeschiedenis zijn innovatie, service, professionaliteit en een hoge kwaliteit overtuigend bewezen.

Van Raemdonck

25 personeelsleden

Ons team bestaat uit 25 gemotiveerde, ervaren en betrouwbare vakmensen. We zorgen er elke dag samen voor dat alle haardwanden in onze ateliers worden geproduceerd volgens uw wensen.

Copyright 2022 - Van Raemdonck - Haard & Interieur - All rights reserved