Spartherm

Spartherm

Spartherm is een Duitse fabrikant van houthaarden en één van de grootste haardenbouwers op de Europese markt. Spartherm heeft een enorm assortiment in houthaarden en liftdeurhaarden. De houthaarden en liftdeurhaarden van Spartherm staand gekend voor hun robuuste kwaliteit en duurzaamheid. Het zijn haarden die gebouwd zijn met een Duitse logica:een bijzonder hoogwaardig product dat een leven lang meegaat. De haarden van Spartherm zijn uitermate goed te besturen. Men kan heel eenvoudig het vuur regelen door de luchttoevoeren te wijzigen. Het vlammenspel reageert hierop onmiddelijk. Dit is één van de vele sterke punten van Spartherm-haarden. Naast het gebruiksgemak en de kwaliteit, is Spartherm een bedrijf dat veel waarde hecht aan rendement en een efficiënte verbranding van het hout. Een haard van Spartherm is dus een uitstekende verwarmingsbron en sfeerbrenger in huis.Showroom Van Raemdonck

Bezoek onze toonzaal

Van Raemdonck is regionaal verdeler van Spartherm in Oost-Vlaanderen. In onze toonzaal te Sint-Niklaas staan liftdeurhaarden en houthaarden van Spartherm brandend opgesteld. We nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze toonzaal waar u de collectie van Spartherm kan ontdekken.

We staan u graag te woord om u te informeren over de haarden van Spartherm.


Liftdeurhaarden En Houthaarden

De strakke lijnen, moderne vormgeving en perfecte technologie zijn de belangrijkste kenmerken van de Linear inbouwhaarden van Spartherm. De duidelijke contouren van de Linear haarden maken dat het vuur het best tot zijn recht komt. Maximale functionaliteit gecombineerd met een stijlvolle, moderne elegantie was en is het doel van Spartherm. Laat u verleiden door de houthaarden van Spartherm en stel zelf de vraag: "hoe hoog leg ik de lat?". Zoals eerder aangehaald is Spartherm enorm sterk op vlak van de regeling van houthaarden. Er zijn weinig andere merken die de regelbaarheid van een Spartherm-haard evenaren. Ook qua verbruik zit u met een haard van Spartherm goed. De verbrandingstechnologie is sterk ontwikkeld zodat u op een efficiënte en zuinig manier kan stoken.


Toepassingen

  • Houthaarden
  • Liftdeurhaarden
  • Inbouwhaarden
  • Moderne haardwanden
  • Klassieke stijlschouwen

Opgesteld in toonzaal

  • Spartherm Varia Bh
  • Spartherm Varia Ah
  • Spartherm Varia Sh
  • Spartherm Varia 2R-100h
  • Spartherm U-70h
Barbas Bellfires Cosyflame Dru Element 4 Faber Global Fires Kal-Fire M-Design Rüegg Spartherm Stovax / Gazco
Copyright 2022 - Van Raemdonck - Haard & Interieur - All rights reserved