Global Fires

Global Fires

Global Fires is jong bedrijf dat steunt op de expertise en ervaring van gerenommeerde merk DRU. Het doel van Global Fires is het aanbieden van een toegankelijk assortiment met betaalbare gashaarden, zonder in te boeten aan kwaliteit. Het assortiment van Global Fires is gevarieerd zodat de consument niet beperkt wordt in keuze en locatie van de gashaard. De aantrekkelijk geprijsde gashaarden van Global Fires nemen weinig ruimte in beslag en zijn zuinig in gasverbruik. Een Global Fires is dus heel economische gashaard. Alle voordelen van Global Fires nog eens op een rij: gevarieerd aanbod, goede kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd.Showroom Van Raemdonck

Bezoek onze toonzaal

Van Raemdonck is regionaal verdeler van Global Fires in Oost-Vlaanderen. In onze toonzaal te Sint-Niklaas staan gashaarden van Global Fires brandend opgesteld. We nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze toonzaal waar u de collectie van Global Fires kan ontdekken.

We staan u graag te woord om u te informeren over de haarden van Global Fires.


Gashaarden van Global Fires

Global Fires beschikt over een ruime collectie inbouw gashaarden die geschikt zijn voor zowel moderne als klassieke interieurs. Kies voor exclusieve vormen en gelijktijdig voor gezelligheid en warmte van een Global Fires inbouw gashaard. De gashaarden van Global Fires zijn aantrekkelijk geprijsd. Een investering die meer dan het dubbele waard is en je veel woonplezier zal opleveren. Het aanbod is veelzijdig want het is nu eenmaal zo dat smaken verschillen. De mogelijkheid bestaat om de haard helemaal naar eigen idee aan te passen met een schouw, kast of front. Eén ding hebben alle haarden gemeen, ze zijn compact en nemen dus weinig ruimte in beslag. Bovendien zijn de gashaarden van Global Fires een goede bijverwarming zonder een hoge gasrekening te hebben. Alle haarden zijn voorzien van een afstandsbediening met elektronische ontsteking. Eén druk op de knop en het vuur brandt. Stoken op gas is schoon, gemakkelijk en veilig. Geen spattende vonken, stof en rookontwikkeling. En met één handeling schakel je het systeem zo weer uit.


Toepassingen

  • Gashaarden
  • Inbouwhaarden
  • Moderne haardwanden
  • Klassieke stijlschouwen

Opgesteld in toonzaal

  • Global Fires 60 Corner BF
  • Global Fires 70 XT
  • Global Fires 100 BF
  • Global Fires Triple M
Barbas Bellfires Cosyflame Dru Element 4 Faber Global Fires Kal-Fire M-Design Rüegg Spartherm Stovax / Gazco
Copyright 2022 - Van Raemdonck - Haard & Interieur - All rights reserved