Cosyflame

Cosyflame

Cosyflame is een Belgsche fabrikant van kaderloze gesloten gashaarden. Het unieke aan een gashaard van Cosyflame is de afwerking. Alle zichtbare technieken van een gashaard zijn bij een Cosyflame netjes weggewerkt uit het zicht. Er is geen kader zichtbaar, noch de inbouw. Bij een haard van Cosyflame ziet u enkel de hoge vlammen van het gasvuur. Met een afstandsbediening regelt u de gashaard. De gashaarden van Cosyflame zijn ideaal bij klassieke sierschouwen. De gashaard wordt op maat gemaakt zodat het perfect in de opening van de sierschouw past. Zo komen klassieke stijlschouwen weer helemaal tot hun recht.Showroom Van Raemdonck

Bezoek onze toonzaal

Van Raemdonck is regionaal verdeler van Cosyflame in Oost-Vlaanderen. In onze toonzaal te Sint-Niklaas staan gashaarden van Cosyflame brandend opgesteld. We nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze toonzaal waar u de collectie van Cosyflame kan ontdekken.

We staan u graag te woord om u te informeren over de haarden van Cosyflame.


Gashaarden

Cosyflame fabriceert gashaarden op maat. Dankzij dit maatwerk is een gashaard van Cosyflame toepasbaar in vele situaties, veelal in klassieke sierschouwen. De nieuwste innovatie van Cosyflame betreft het zogenaamde HD-glas. Het glas weerspiegelt niet en is nagenoeg helemaal onzichtbaar. Zo heeft u de indruk een echte open haard te hebben. Ook de namaak houtstammen in de gashaard zijn zeer realistisch en niet te onderscheiden van echte houtstammen. Verder is ook het vlammenspel zeer groot en mooi. De gashaarden van Cosyflame zijn volledig kaderloos waardoor u optimaal zicht heeft op het vuur.


Toepassingen

  • Gashaarden
  • Open haarden
  • Moderne haardwanden
  • Klassieke stijlschouwen

Opgesteld in toonzaal

  • Cosyflame Incognito 60 cm breed
  • Cosyflame Incognito 105cm breed
  • Cosyflame Incognito 105cm breed x 100cm hoog
Barbas Bellfires Cosyflame Dru Element 4 Faber Global Fires Kal-Fire M-Design Rüegg Spartherm Stovax / Gazco
Copyright 2022 - Van Raemdonck - Haard & Interieur - All rights reserved