Bellfires

Bellfires

Bellfires in een Nederlandse producent van gashaarden en behoort tot de groep Interfocos. Deze groep beheert ook het merk Barbas. Bellfires werd gesticht in 1928 en heeft dus al een vrij lange bedrijfsgeschiedenis. De gashaarden van Bellfires kenmerken zich door hun design en esthetiek. Ook veiligheid is voor Bellfires een belangrijk punt. Met een afstandsbediening controleert u het gasvuur. Bij een Bellfires gashaard zijn er vele afwerkingsmogelijkheden die u toelaten de haard af te stemmen op uw interieur en haardwand.Showroom Van Raemdonck

Bezoek onze toonzaal

Van Raemdonck is regionaal verdeler van Bellfires in Oost-Vlaanderen. In onze toonzaal te Sint-Niklaas staan gashaarden van Bellfires brandend opgesteld. We nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze toonzaal waar u de collectie van Bellfires kan ontdekken.

We staan u graag te woord om u te informeren over de haarden van Bellfires.


Gashaarden van Bellfires

Bellfires is gemak, sfeer en comfort. Marktleider in gashaarden. De haarden worden ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland sinds 1928. De focus van de gashaarden van Bellfires ligt op veiligheid & design. Veiligheid wordt integraal geborgd in het ontwikkelproces wat heeft geleid tot diverse patenten. De vele afwerkmogelijkheden resulteren in het kenmerkend Bellfires design: stijlvol en tot in detail afgestemd op uw woonstijl. Onze haarden bieden de open haard sfeer met het gemak van een gashaard: u controleert het vuur met uw afstandsbediening. Haarden van Bellfires worden vervaardigd met duurzame materialen. Alles wordt nog handmatig gemonteerd met grote zorg. De gashaarden kunnen gekozen worden met witte keitjes, namaak houtstammetjes of nog andere bodembedekkingen. De namaak houtstammetjes in de gashaarden van Bellfires zijn zeer realistisch en geven u de indruk een echt houtvuur te hebben. De gashaarden zijn allen bedienbaar via een afstandbediening om het comfort te maximaliseren.


Toepassingen

  • Gashaarden
  • Inbouwhaarden
  • Moderne haardwanden
  • Klassieke stijlschouwen

Opgesteld in toonzaal

  • Bellfires View Bell Vertical
  • Bellfires Vento Classic Small
  • Bellfires Unica 2 - 70
  • Bellfires Free Bell
Barbas Bellfires Cosyflame Dru Element 4 Faber Global Fires Kal-Fire M-Design Rüegg Spartherm Stovax / Gazco
Copyright 2022 - Van Raemdonck - Haard & Interieur - All rights reserved