Barbas

Barbas

Barbas is een bekend merk in de haarden- en kachelbranche. Het bedrijf produceert al bijna 40 jaar houthaarden. De houthaarden van Barbas hebben een goed ontwikkeld verbrandingsproces dat geleid heeft tot een optimaal houtverbruik, rendement en een lage hoeveelheid uitstootgassen. Barbas heeft door de jaren heen de betrouwbaarheid van hun toestellen ruimschoots bewezen. Ondanks de goede kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn de houthaarden van Barbas toch heel betaalbaar. Barbas besteedt ook veel aandacht aan het milieu. Het bedrijf tracht de uitstootgassen tot een minimum te beperken door allerlei technologieën toe te passen in hun houthaarden. Ook tijdens het productieproces is milieuvriendelijkheid een pijler.Showroom Van Raemdonck

Bezoek onze toonzaal

Van Raemdonck is regionaal verdeler van Barbas in Oost-Vlaanderen. In onze toonzaal te Sint-Niklaas staan houthaarden van Barbas brandend opgesteld. We nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze toonzaal waar u de collectie van Barbas kan ontdekken.

We staan u graag te woord om u te informeren over de haarden van Barbas.


Houthaarden van Barbas

Barbas staat voor duurzaam en ecologisch verantwoord. Alle haarden worden door ons ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland. De houthaarden geven duurzame warmte. Grondig onderzoek naar het verbrandingsproces heeft geleid tot een optimaal beheer van het houtverbruik, hogere rendementen en lagere emissies. Daarnaast zorgen hoogwaardige, stijlvolle materialen zoals keramisch beton en staal voor jaren onbezorgd haardplezier. Barbas staat gekend als een fabrikant van duurzame en betrouwbare houthaarden. Een recente innovatie door het bedrijf betreft een nieuw soort binnenwerk. In de meeste houthaarden wordt vermiculiet of skamol gebruikt. Brabas ontwikkelde een nieuw soort binnenwerk, namelijk betonkermamiek. Het houdt net zoals vermiculiet de warmte vast maar het betonkeramiek is steviger en, in uitzicht, mooier.


Toepassingen

  • Houthaarden
  • Inbouwhaarden
  • Moderne haardwanden
  • Inbouwcassette

Opgesteld in toonzaal

  • Barbas Unilux-3 55
  • Barbas Cuatro-2 90
  • Barbas Universal-5 75
Barbas Bellfires Cosyflame Dru Element 4 Faber Global Fires Kal-Fire M-Design Rüegg Spartherm Stovax / Gazco
Copyright 2022 - Van Raemdonck - Haard & Interieur - All rights reserved