x

Binnenkort

Open-Atelier-
Dagen

Meer info

Houthaarden

Houthaard

Een houthaard zorgt zelfs op de koudste winterdagen voor sfeer en gezelligheid. De houthaard van tegenwoordig heeft een zuinig verbruik en verbrandt het hout op een heel efficiënte manier. Een propere verbranding betekent ook een mooi vuurbeeld. Een houthaard zorgt voor een aangename sfeer en ontspanning, zodat u helemaal tot rust kan komen bij het zien van het vlammenspel. Houthaarden zijn er in vele formaten en mogelijkheden.

Van Raemdonck installeert de haard en de ombouw zodat de haardwand is geïntegreerd in uw nieuw of bestaand interieur. We werken met kwaliteitsvolle materialen en betrouwbare merken. Bovendien wordt alles zelf geproduceerd in onze ateliers.

Houthaard

Van Raemdonck heeft een toonzaal van meer dan 1000m² waarin vele houthaarden brandend staan opgesteld. Zowel moderne als klassieke realisaties kunt u in de toonzaal bekijken. We ontvangen u graag om u meer te informeren over de mogelijkheden en het productaanbod.

De toonzaal bevindt zich in Sint-Niklaas (gelegen tussen Gent en Antwerpen) en is makkelijk bereikbaar vanwege haar dichte ligging bij de E17 en N70.


Realisaties van houthaarden


Moderne houthaarden

Houthaarden zijn een ideale keuze als u kiest voor maximale sfeer. U geniet van een authentiek haardvuur als u kiest voor een houthaard. Houthaarden bestaan ook in verschillende mogelijkheden. Liftdeurhaarden zijn houthaarden waarbij de haarddeur open gaat door hem omhoog te schuiven. Een liftdeurhaard heeft een strakke vormgeving en een sobere afwerking waardoor het een echt designproduct geworden is. De open haard zoals men hem vroeger kende, waren ook steeds houthaarden. Houthaarden worden door sommige als milieuonvriendelijk beschouwt. Dat is onterecht. De moderne houthaarden die geproduceerd worden voldoen aan strenge Europese normeringen. Houthaarden van tegenwoordig hebben een sterk ontwikkelde verbrandingstechniek. Wanneer men stookt met goed brandhout op een verantwoorde manier, dan vindt er een zeer propere verbranding plaats in de houthaard. Er is dan een minimale milieubelasting. De moderne houthaarden hebben ook een hoog rendement en efficiëntie. Een houthaard met een hoog vermogen is dus zeker in staat om niet enkel voor sfeer te zorgen, maar ook om de hele woning te verwarmen.

052 46 01 55
Op werkdagen van 09u00 - 12u00 en 13u30 - 17u00

info@vanraemdonck-haarden.be
Voor al uw vragen

dinsdag tot en met zaterdag geopend
di t.e.m. vrijdag: 09u30 - 12u00 en 13u30 - 18u00
zaterdag: 10u00 - 12u00 en 13u30 - 16u30

Copyright 2021 - Van Raemdonck - Haard & Interieur - All rights reserved