Pinksterweekend

Wij zijn gesloten op zaterdag 19 mei (Pinksterweekend). We staan u graag opnieuw te woord vanaf dinsdag 22 mei.

Gashaarden

Gashaard

Een gashaard is een sfeertoestel waarbij comfort en gebruiksgemak uitdrukkelijk aanwezig zijn. Met een eenvoudige druk op een knop kan u de gashaard ontsteken en regelen naar uw voorkeuren. Een gashaard kenmerkt zich ook door het weinige onderhoud dat nodig is, alsook door de lange levensduur. De laatste jaren werden gashaarden steeds verder ontwikkeld met oog op een hoger rendement en warmte-afgifte. Ook het gasverbruik werd door recente ontwikkelingen drastisch verlaagd door middel van de eco-standen die op gashaarden veelal worden voorgeprogrammeerd. Een gashaard is dus een uitstekende keuze als u een mooi sfeertoestel wilt zonder zorgen met een degelijke warmte-afgifte.

Houthaard

Van Raemdonck heeft een toonzaal van meer dan 1700m² waarin vele gashaarden brandend staan opgesteld. Zowel moderne als klassieke realisaties kunt u in de toonzaal bekijken. We ontvangen u graag om u meer te informeren over de mogelijkheden en het productaanbod.

De toonzaal bevindt zich in Sint-Niklaas (gelegen tussen Gent en Antwerpen) en is makkelijk bereikbaar vanwege haar dichte ligging bij de E17 en N70.


Realisaties van gashaarden


Moderne gashaarden

Een gashaard is het meest comfortabel in gebruik. Men hoeft bijvoorbeeld geen rekening te houden met een houtvoorraad. Gashaarden worden aangesloten op het aardgasnet. Een gashaard is eenvoudig aan te steken met een afstandsbediening. Bij sommige gashaarden gaat het verder dan dat: men kan de gashaard besturen via een smartphone of tablet. Een gashaard heeft verschillende standen zodat u de vlamhoogte meestal volledig traploos kunt instellen. U kan daarnaast de warmteafgifte bepalen, het verbruik regelen en de eco-stand inschakelen. In eco-stand verbruikt de gashaard minder gas. Een gashaard heeft een discrete afwerking zodat hij strak kan geïntegreerd worden in de haardwand. De gashaarden die Van Raemdonck verdeelt, hebben vele mogelijkheden qua uitzicht en design. Men kan bijvoorbeeld de achterwand van de gashaard kiezen. Men kan ook een keuze maken tussen witte steentjes of realistische namaak-houtblokken. Met die laatste ontwikkelingen zijn moderne gashaarden van tegenwoordig nog nauwelijks te onderscheiden van de echte houthaarden.

Copyright 2018 - Van Raemdonck - Haard & Interieur - All rights reserved