Elektrische haarden

Heeft u geen mogelijkheid om een gas- of houthaard te installeren?
Dan biedt een elektrische haard de oplossing!
Enkel een stopcontact volstaat. U heeft geen rookkanaal nodig.

Elektrische haard

Merken

Van Raemdonck is erkend verdeler van verschillende toonaangevende merken van gashaarden. We werken enkel met merken die een kwalitatief, veilig en betrouwbaar toestel produceren. Bovendien vinden we ook service van de fabrikant een erg belangrijk aspect. We kiezen bewust om geen veelheid aan merken te verdelen. Ons merkenaanbod is tot stand gekomen na jarenlange uitwisseling en samenwerking met onze leveranciers:

Faber

Faber is een Nederlandse fabrikant van haarden. De laatste jaren heeft Faber sterk ingezet op de ontwikkeling van elektrisch haarden op basis van waterdamp. Het resultaat is een baanbrekend vuurbeeld dat een eind maakt aan het ‘platte vuurbeeld’ van andere elektrische haarden.

Element 4

Element 4 is een Nederlandse fabrikant van haarden. Element 4 haarden onderscheiden zich dooringebouwde verwarming, uiteenlopende inbouwmogelijkheden en een bijna onzichtbare glasplaat.

Gazco

Van elegante inbouwhaarden modellen te prachtige wand gemonteerde haarden, Gazco heeft een keuze van hoge efficiëntie elektrische haarden welke ideaal zijn voor veel woningen.

Elektrische haard

Van Raemdonck heeft een toonzaal van meer dan 1000m² waarin vele elektrische haarden brandend staan opgesteld. We ontvangen u graag om u meer te informeren over de mogelijkheden en het productaanbod.

De toonzaal bevindt zich in Sint-Niklaas (gelegen tussen Gent en Antwerpen) en is makkelijk bereikbaar vanwege haar dichte ligging bij de E17 en N70.


Elektrische haarden

Een elektrische haard geeft meteen sfeer op iedere gewenste plaats in een huis. Een stopcontact is de enige voorziening die een elektrische haard nodig heeft. Met klik op de afstandsbediening steekt u het vlammeneffect aan en regelt u de warmte afgifte.

Meteen genieten van warmte

Elektrische haarden hebben een ingebouwde elektrisch verwarmingselement van gemiddeld 2 kW. U kan een elektrische haard dus ook gebruiken als een snelle bijverwarmer. Sommige elektrische haarden hebben bovendien een ingebouwde thermostaat.

Realistisch vuurbeeld

Elektrische haarden bootsen een vuur na door middel van waterdamp. In de elektrische haard zit een verdamper die water in het reservoir omvormt tot een opstijgende mist. Door middel van de juiste belichting lijkt het stijgende waterdamp op dansende vlammen.

Copyright 2022 - Van Raemdonck - Haard & Interieur - All rights reserved