Kachels

Outlet

De komende maanden wordt onze ruimte met voorzetkachels omgezet naar een ruimte met inbouwhaarden. Alle kachels die momenteel staan opgesteld in onze kachelruimte worden verkocht aan interessante outlet-condities. Er worden geen nieuwe voorzetkachels meer besteld.

Houtkachels

Een moderne houtkachel is een uiterst veelzijdig verwarmingstoestel en sfeertoestel. De kachels van Van Raemdonck hebben allen een doordachte verbrandingstechniek waardoor de warmte ten volle benut wordt. Brandhout wordt zeer efficiënt verbrand in de houtkachel zodanig dat er geen energie verloren gaat. Het resultaat is een zeer propere verbranding met weinig uitstootgassen. Daarnaast zorgt de beproefde verbrandingstechniek voor een mooi vlammenspel. De houtkachels van de merken die Van Raemdonck verdeelt, zijn zeer dynamische toestellen. Dit wil zeggen dat men de verbranding zeer goed kan regelen. Door de luchttoevoeren aan te passen beïnvloed men rechtstreeks en direct het vuurbeeld.


Realisaties

Kachels
Kachels
Kachels
Kachels
Kachels
Kachels

Houtkachels

Houtkachels bieden u sfeer en de warmte van een gezellig houtvuur. Vandaag de dag worden houtkachels gemaakt met oog voor efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Van Raemdonck werkt enkel met betrouwbare merken en heeft een ruim assortiment aan gebruiksvriendelijke houtkachels. De houtkachels zijn zeer gemakkelijk te regelen. U beslist zelf wat het vuur doet. Wilt u zuinig stoken met uw houtkachel? Wilt u hoge vlammen in uw houtkachel? U kan het eenvoudig regelen met regelbare luchttoevoeren. Het productaanbod van Van Raemdonck, is zeer gevariëerd. De houtkachels zijn er in verschillende uitvoeringen, materialen, kleuren en formaten. Van Raemdonck staat in voor de plaatsing van uw kachel. We zorgen ervoor dat uw kachel volledig is geïnstalleerd zodat uw kachel perfect kan functioneren. Moderne houtkachels hebben een zeer mooi vlammenspel, een hoog rendement en een zuinig verbruik van brandhout.

Gentse Baan 66, 9100 Sint-Niklaas
Achter het gebouw van Ijzerwaren Vertommen

052 46 01 55
Op werkdagen van 09u00 - 12u00 en 13u30 - 18u00

info@vanraemdonck-haarden.be
Voor al uw vragen

dinsdag tot en met zaterdag geopend
di t.e.m. vrijdag: 09u30 - 12u00 en 13u30 - 18u00
zaterdag: 10u00 - 12u00 en 13u30 - 16u30

Copyright 2018 - Van Raemdonck - Haard & Interieur - All rights reserved